Home > Základní nastavení eshopu krok za krokem > 24. Nastavení zobrazení

24. Nastavení zobrazení

NASTAVENÍ => ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ => NASTAVENÍ ZOBRAZENÍ

Zde můžeme využít možnosti zaheslovat celý web. Heslo pak můžeme poskytnout například jen velkoobchodním zákazníkům. Bez hesla nemá na eshop nikdo přístup.

Můžeme také libovolně vypínat a zapínat zobrazení pravého sloupce v článcích a ve výpisu produktů. Pokud jej vypneme, bude se pravý sloupec zobrazovat jen na úvodní straně. Při takovém stavu také získáme další sloupec pro zobrazení více produktů.

Rozvržení úvodní strany – rozhodněte se, zda chcete na úvodu nejprve zobrazovat Vaše úvodní články nebo zboží.

Uspořádání levého menu – pokud využíváte svislé hlavní menu, můžete zvolit, zda jako první budete zobrazovat menu ESHOPU, nebo HLAVNÍ MENU.

Typ levého svislého menu – volíme z možností „rozklikávací“ - v takovém případě může mít naše struktura jen dvě úrovně – hlavní kategorii a jednu podkategorii, další nebudou zobrazeny; a „vysouvací“, kde 
jsou pak možnosti „aktivní jen poslední úroveň menu“ nebo „aktivní všechny úrovně menu“, u obou možností můžeme využít čtyři úrovně menu.

Další tři body této sekce nám umožňují vypnout či zapnout boxy, které se nacházejí v pravém sloupci – Novinky, Kontakt-box a Anketu.

Další možnosti v této sekci jsou jasné, vše zde závisí jen na Vašich preferencích.