21. Slevové kupony

ESHOP => SLEVOVÉ KUPONY


Umožní Vám využití zvýhodnění pro vybrané zákazníky ke konkrétním produktům a např. s omezenou platností, opakovaně či jednorázově.

Přes Administraci webu v Eshop -> Slevové kupóny si můžete kupóny importovat skrze .csv soubor skrze záložku Hromadný import kupónů anebo si je vygenerovat podle zadaných parametrů v záložce Vygenerovat další kupóny.



V případě hromadného importu kupónů (přes tlačítko Hromadný import kupónů) můžete nahrát předpřipravený .csv soubor. 



 


Nebo v případě generování kupónů přes tlačítko Vygenerovat další kupóny si následně nadefinujete počet kupónů, znaků zobrazených v kupónu, platnost, výši slevy v % či v jednotkách měny z celkové objednávky, použití jednorazové či opakované a platnost kupónu od nějaké hodnoty. Některé parametry jsou nepovinné, dle Vašeho zvážen.


Čili vyplněný formulář může vypadat následovně:



A po kliknutí na tlačítko VYGENEROVAT se Vám zobrazí slevovó kupóny následovně:



Zakroužkovaný kód je slevový kupón.


Pokud si přejete slevové kupóny uplatnit pouze na některé produkty (ne na všechny produkty), přes Eshop -> Produkty -> v detailu konkrétních produktů zaškrtněte kolonku "Pro tento produkt neuplatňovat slevový kupón - "Výše slevy v procentech":", aby se tento produkt nevztahoval ke slevě. Pak se na tento produkt nebude vztahovat slevový kupón.




Nakonec můžete slevové kódy zaslat konkretnimu klientovi/klientům například e-mailem, či je můžete distribuovat formou poukázek, které si vytvoříte v nějakém grafickém editoru, do kterých kódy vložíte, a opět, zaslat přiloženou poukázku prostřednictvím e-mailu nebo třeba poštou v papírové podobě.


Klient může slevový kupón uplatnit při následující objednávce. Kolonka pro slevu se zobrazí v košíku pod výběrem způsobu dopravy a platby.


Pokud se kolonka nezobrazí, důvodem je buď nevygenerování kódu (nejsou vygenerované) anebo jsou vygenerované, ale vypršela jejich platnost.