Home > Rozšířené možnosti > Úprava feedu pro Zbozi.cz (UNFEATURED - neupřednostňovat)

Úprava feedu pro Zbozi.cz (UNFEATURED - neupřednostňovat)


Záložka "Zboží.cz" v editaci jednotlivých produktů.

V této záložce jsou uvedeny čtyři možnosti:

1. Maximální cena prokliku - zadává se hodnota v Kč; k oddělení haléřů slouží tečka; zadaná hodnota by měla být z intervalu 1 až 500 Kč.

2. Doplňkové informace - nepovinný údaj; slouží k uvedení doplňkových informací o nabídce.

3. Neupřednostňovat zboží - používá se k označení nabídek, které mají být upřednostňovány a které ne.

4. Zobrazit na profilu firmy.cz - pokud máte internetový obchod, který má placený zápis na Firmy.cz, tak si můžete určit až 5 položek, které se budou zobrazovat v detailu zápisu v sekci "Aktuální nabídka".

 
V nastavení každého produktu můžete také zadávat MPN výrobku, které se nyní nově generuje i do feedu pro zbozi.cz.


Varianty produktu

Výše uvedené možnosti nastavení byly také přidány k jednotlivým variantám produktů. Varianty produktu si zobrazíte v zelené sekci E-shop, políčko Produkty, záložka Produkty, kde při nastavených variantách je vlevo ikona 123. Varianty jsou označeny šedou barvou v přehledu produktů.


Pokud si danou variantu produktu otevřete (opět pomocí tužky vlevo), tak úplně dole se nachází stejné možnosti k nastavení, které byly uvedeny výše.


Do nastavení variant produktů bylo také nově přidáno Číslo výrobce MPN a možnost Nezobrazovat ve feedu.


Hromadné úpravy

U hlavních produktů je také možnost zadat veškeré nastavení hromadně. V zelené sekci E-shop, políčko Produkty, záložka Produkty si označíte konkrétní produkty a najedete na ikonu "Ozubeného kolečka". Po najetí na tuto ikonu z nabídky zvolíte Upravit.


Následně v seznamu hromadných úprav najdeme úplně dole výše uvedené možnosti nastavení.


Důležité
Po úpravách je možné nastavit možnost Neupřednostňovat, která se přímo ve feedu zobrazuje v označení UNFEATURED. Dříve bylo toto označení nazváno TOLLFREE. Nebylo ale dříve možné tento parametr zadávat přímo z administrace. Tento parametr byl zadáván pracovníkem technické podpory, když nám zákazník oznámil ID produktů, kterých se mělo toto označení týkat. Nyní již není tedy zapotřebí technickou podporu kontaktovat. Původní nastavení parametru TOLLFREE jsou stále platná. Stejná situace se také týká parametru FIRMY_CZ ve feedu, který udává Zobrazení na profilu firmy.cz.