Home > Rozšířené možnosti > Agmo - nová verze a nové platební metody

Agmo - nová verze a nové platební metody

Pro české systémy jsme nasadili novou verzi implementace platební brány AGMO. Nová verze nabízí kromě původních platebních způsobů také rozšíření o ePlatbu+ a Platební karty. Pro zřízení nově dostupných služeb, kontaktujte  AGMO a.s.



Našim zákazníkům doporučujeme přechod z PŮVODNÍ verze Agmo na NOVOU verzi Agmo.

Před přechodem na novou verzi AGMO je zapotřebí kontaktovat pracovníky AGMO a informovat je o přechodu na novou verzi. Na základě toho pracovníci AGMO provedou potřebná přenastavení ve vašem účtu. A zároveň pokud budete chtít využívat některé z nových platebních metod (ePlatba+ a Platba kartou) je nutné jim tuto informaci sdělit.

Nyní musíme ještě provést nastavení přímo v administraci e-shopu: Zelená sekce E-shop, políčko Poštovné, záložka Způsob platby.



V záložce Způsob platby nalezneme jak PŮVODNÍ, tak i NOVOU verzi platební brány AGMO.

 


NOVÁ VERZE

nová verze oproti původní verzi obsahuje nové způsoby platby. Konkrétně se jedná o:

- platba kartou,

- eplatby+ (jedná se o online bankovní převody).

 

PŮVODNÍ VERZE

DŮLEŽITÉ: Údaje pro zaktivování nové platební brány Agmo jsou naprosto shodné s údaji z původní verze. Stačí tedy jen tyto údaje přepsat do nové verze.

Také pozor na to, že po zrušení odškrtnutí u Původní verze bude tato verze z nastavení odstraněna a již se vám nebude zobrazovat.

Pro veškeré platby je stanovena minimální částka na 10 Kč. Pokud tedy zákazník provede objednávku na nižší částku, tak se tyto způsoby platby nebudou zákazníkovi nabízet.