Home > Rozšířené možnosti > Hlídací pes

Hlídací pes


Zákazník má nyní možnost sledovat cenu/skladovou dostupnost produktu.


Novou službu si můžete aktivovat ve své administraci v zelené sekci E-shop > Produkty > Hlídací pes. V této sekci si navíc můžete nastavit například pozici hlídacího psa nebo podpis, který se bude zobrazovat v e-mailu.
 
Zapnout captchu pro hlídacího psa

Tato možnost je dostupná pouze pro e-shopy, které mají aktivovanou nejnovější Google reCaptcha v2 (zaškrtávátko “nejsem robot”). Google recaptcha návod naleznete vizte 

 
Podpis

Doporučujeme nastavit podpis, který se bude zobrazovat v e-mailových upozornění o změně ceny/skladové dostupnosti. Pokud dojde k nějaké změně, zákazníkovi přijde tento e-mail:
 
Dobrý den,
právě došlo ke změně ceny / počtu skladových zásob u produktu: 

Jméno produktu

Na produkt se dostanete kliknutím na odkaz: http://eshop.tld/test/jmeno-produktu.html

Pokud již nechcete dostávat upozornění o změnách u tohoto produktu, přejděte na tuto adresu: http://eshop.tld/test/show-page?display=wd_unsubscribe&hash=YnNfd2Rfc3ViczM4

S pozdravem
Text vašeho podpisu
Může být i na více řádek
 
 
Pozice ikonky hlídacího psa

  • u štítků

 

  • pod tlačítkem koupit
 
 

  • samostatná řádka pod cenou


 
Po základním nastavení se v e-shopu u každého produktu a varianty začne zobrazovat ikonka hlídacího psa. Jakmile na ní zákazník klikne, zobrazí se přehledné okno s možnostmi.



 
Po aktivaci přijde zákazníkovi informační e-mail. Pokud si produkt otevřete v administraci (Eshop > Produkty > Editace produktu), najdete zde novou záložku “Hlídací pes”, která Vám pomůže například k lepšímu přeceňování výrobků.


 
V této záložce máte zároveň možnost smazání zákazníka z hlídacího psa. Zákazník má vždy možnost smazat se z hlídacího psa, jakmile mu přijde notifikace o změně ceny/skladu, nalezne v e-mailu i odkaz k odhlášení.
 
Pro lepší orientaci si můžete zobrazit pouze produkty hlídané hlídacím psem. V administraci v sekci Eshop > Produkty si vyberte v roletce “Zobrazit produkty z kategorie” hodnotu “Hlídané hlídacím psem”.



Oznámení zákazníkovi nepřijde okamžitě po změně ceny/skladové dostupnosti. E-maily se odesílají jednou za 2 hodiny (každou sudou hodinu). Pokud tedy provedete u produktu více změn, hlídací pes vezme v potaz pouze poslední změnu.